sunnuntai 2. tammikuuta 2011

far far away from home

Eli olen 16-vuotias helsinkiläis tyttö, joka lähtee ensi syksynä vaihto-oppilaaks Etelä-Amerikan Argentiinaan. Ensin piti lähteä Jenkkeihin, mutta Jenkki-kulttuuri kiinnosti kokoajan vähemmän. Sitten Sofia soitti mulle yks päivä ja sano et se lähtee lattareihin vaihtoon, ja että munki pitää hakee. Pari päivää sen jälkee lähti hakemukset menee ja mut hyväksyttiinki aika nopsaan :)


Argentiinaan hain, koska se vaikutti jotenkin turvallisimmalta Chilen lisäksi. Sen jälkee on vaan fiilis noussut ja oon onnellinen et hain just sinne :).

Kaikkia papereita en oo vielä saanu väsättyä ja valokuviakin pitäs teettää. Oon tainnut päästä heti tähän rentoon siesta kulttuuriin, and I don't mind it : D En oo varmaan viel kunnolla edes tajunnu et puolen vuoden päästä lähen toiselle puolelle maailmaa asumaan melkeen vuodeksi, mutta kyllä se todellisuuskin varmaan jossain vaiheessa iskee ;)HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2011 KAIKILLE :) !

3 kommenttia:

 1. oi jään kyllä seuraan tätä :)
  ielläkin ois haaveena vaihtovuosi argentiinassa mut ikä ei viel riitä.
  ihana ulkoasu :)

  VastaaPoista
 2. ei vitsi aika kiva alkaa seuraa varmasti yhen sun elaman parhaimman vuoden vaiheita!! :)) itella on enaa 5 ja puol kuukautta aikaa olla taalla Argentiinassa ja tuntuu etta aika menee ihan TOSI noppeesti! :o jos haluat ja on jotakin kysyttavaa ihan mista jutusta vaan niin laita sahkopostia: marika.luukkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos kummallekkin =) !
  Ja Marika joo, tuntuu hullulta et ehkä joku 23 viikkoa enää suomessa , mutta kyllä tää tästä =) ja seurailen sun blogia, sun perhe vaikuttaa ihan mahtavalta =) !

  VastaaPoista