perjantai 15. heinäkuuta 2011

JA TÄNÄÄN LÄHTÖ !

Moiks !
Miten nopee aika vaan MENI ?! siis nyt on jo tää yö ennen mun lähtöä, jonka tiesin että tuun valvomaan ! Voinkin tässä heti kättelyyn sanoa että ystävien hyvästely oli IHAN kamalaa ja perhe on varmaa vielä kamalampaa hyvästellä...
Mikä on outoa, niin en ite oo vielä tajunnu että lähen ! Siis kaikki ihmettelee miksen hypi seinil ja ikkunast ulos, mutku en oikeesti vaa tajuu sitä.. ehkäpä tää on joku shokki reaktio ?! Ehkäpä tajuan sitten lentokoneessa mikä on tilanne ja itken silmät ulos päästä...
 tässä oon sit yrittäny pakkailla Samuelin suurella avustuksella :D hah !
KUVASSA NÄETTE KAUNIIN STS REPUN JOTA ON __PAKKO__ KÄYTTÄÄ <3

MUCHO GUSTO !!

TULIAISIA :)
Eli siis tässä 15 ja puolen tunnin päästä oon lentokoneessa ! apua...
Mulla on siis KAKSI vaihtoa, buenos airesissa pitää vaihtaa kenttää.. jooo hellurei, mä eksyn pelkästään Helsingissä vaikka täälä olen asunut koko elämäni !Loppujen lopuksi haikailusta huolimatta olen lähössä maailmalle ihan hymyssä suin :) onnellinen olen vaikka samaa aikaa ikävöin ! Okei no kysykää mult huomen lentokentäl ku itken silmät irti huutaen miks oikeen lähin vaihtariks :D ! haha !

14 HORAS !!

AINIIN BTW , mullahan ei ole omaa tietokonetta , että päivittely jää sitten sen varaan pääsenkö koneelle vai en ! Ja huom blogissa en välttämättä kerro ihan kaikkea, täähän on kuin hesarin etusivu, kaikki voi lukea ... Ei sitten äidin ja isän tartte lähteä hakemaan mua sieltä pois :D (äiti , toi oli vitsi.. )

Pahoillani olen, jos tekstistä löytyy virheitä :D ! vähän liian väsyneenä väsäsin tänkin mut uni ei tule :D

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti sait kuitenkin edes vähän nukuttua . . . harmi ettei sul oo omaa tietsikaa siellä. Mutta onnea matkaan äläkä eksy! Ihanaa kesää eiku talvee! Hauskaa sulla tulee varmasti olemaan. Se korvaa ikävöinnit : )
  T. Rnj

  VastaaPoista
 2. Kävin kello 5 aamulla suosittelemassa läppärin sulkemista. Ihme ja kumma kello kuusi kun kävin uudestaan kurkkaamassa olit unessa!
  Herkässä se oli uni äidilläsikin.
  Ei se haittaa vaikka, et ihan heti pääsiskään läppärille.
  Kohta aukeaa uusi maailma ja vie sinut mukanaan. Me hoidetaan ikävöinti, Sinä voit keskittyä seikkailuun.
  Onnea matkaa rohkea Pikku-Anni!
  Love you, -ä-

  VastaaPoista
 3. hui vähän jännää! pidä super hauskaa! :) ehkä nähään kuukauden päästä, jos vaik satun samaan provinssiin.. mul on muuten toi sama culture shock kirja ;D

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit miten siistiä! Mä oon just tullu takas Argentiinasta ja ikävä on ihan kauhee :/ mut sulle tulee MAHTAVA vuosi, voi elämä ku haluisin vaihtaa osia sun kanssa! Mä olin myös Córdoban provinssissa, tosin ihan pääkaupungissa eli Córdobassa (2 miljoonaa asukasta hehheh) ja pakko sanoo et pikkukaupungit on parempia koska siel yllättäen oppii tuntemaan paremmin ja enemmän ihmisiä ku metropoleissa.. Lisäks liikkuminen on paljon sujuvampaa :p super paljon onnee matkaa, mucha suerteee y que tengas un año hermoso!

  VastaaPoista