keskiviikko 23. marraskuuta 2011

VERANOOO




HEI
NYT kirjottelenkin vahan tiuhempaan haha, oon kylla varmaan huonoin blogin pitaja koskaan ! okei no sofia oot huonompi :D

tassa kesa musaa <3

ELI POINTTI TASSA NYT ON ETTA KESA TULEE <3 tai siis onjo alku kesa, +30 nayttaa mittari lahes joka paiva. tai sitten myrskyaa kun viimesta paivaa mika on mielest siistia sekin :)

Elama tassa pyorii eteenpain ihan normaalisti mutta ihan kamalalla vauhdilla ! enaan 2 viikkoa koulu ja sitten alkaa kesaloma mita ihmetta ? 
On ihan kylla rentoo kun voi vaan 3 kk rentoutua ja ottaa aurinkoa ja juhlia mutta kylla tassa siis huoli on siita etta ehka ei oo tarpeeksi tekemista _PAIVISIN_ , koska naa argentiinalaiset on tallasia yoelaimia ! mietin et vois ehka ottaa yliopistosta espanjan kurssin jos sellasta loytyis =) jos koskaan saan aikaseksi :D

AINIIN viikonloppu meni ihan mukavasti, perjantaina olin TARTARA fiestassa monetissa mika oli mukavaa naha muutakin porukkaa koko kokoajan samoja abeja ! lauantaina menin Riinalle yoks juhlistamaan riinan uuttaq puhelinta mika on kylla ihan SICK.
Sunnuntaina oli meijan naapurin tyton synttarit ! tytto siis sairastaa Downin syndroomaa ja taytti 25 viis vuotta ja hanelle pidettiin naamiais synttarit sen kunniaksi :) Oli ihan mahtavaa naha se tytto niin alyttoman iloisena kasi kadessa poikaystavan kanssa, ilman minkaanlaista hapeaa oih miten sootteja ne oli =) Oltiin siella siis koko perheen voimin !
tassa vahan kuvamateriaalia :)





meidan poyta otti tan varivaahto kisan ehka vahan liian vakavasti...

TARTARASTA EI OO VIELA KUVIA :(



RAKASTUIN NAIHIN BIISEIHIN, siit on aikaa ku oon paivittany tan mun latino musa varaston hei.



SITTEN YKS MUN BRASSI LEMPPAREISTA :) 

Siina vahan kuunneltavaa toivottavasti tykkaatte =)


NONI meen nytten nukkumaan :) huomenna ei onneks oo koulua eika ollu tanaankaan, alkaa multa kysy miksi..... :D 

TOIVON ETTA NAUTITTE KOEVIIKOSTA JA TALVESTA :) MINA JATKAN NAISSA MAISEMISSA 
villa marian costanera : rantatie :)

BESOOOOOS QUERIDOSSSSS 

3 kommenttia:

  1. haha senkin sluiba! me vaan raadetaan täällä;) taino mä en:D mut huomasin just et ootpas ruskea! (no ylläri:D) ihanaa kesä on parasta sielki!!
    vien nyt koiran ja kuuntelen noi biisit loppuu jos kinosti!!
    -ace!

    VastaaPoista
  2. ps. toi hoy lo siento ei näy ! buhuu

    VastaaPoista
  3. NOSSAAAAAAAAAAAAAAAAAA NOSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <3 ps. tuun sun kans tolle yliopisto kurssille

    VastaaPoista