lauantai 10. maaliskuuta 2012

You'll always find your way back home

Nonni, taas hurahtanut paljon plajon aikaa ! tassa on tapahtunut vaikka minkalaisia ja nyt istukelen vielakin hikoilemassa tassa tietokoneella kun on NIIN kuuma ! mummo huutelee tuolla olkkarissa " TAAS MAALI BOCASS DOS A ZERO !!! :D " ah se on nii suloisen hopero !



se nyt on vaarin pain !! taa ei suostu kaantaa tata






ARVATKAAS MITA ! ma oon lopettanu tan mun lahes 4kk lomailun ja siirtynyt kouluelamaan ! ja oon kuulkaa ihan kybal panostanu, ostanu kaikki tarvikkeet ja oon opiskellutkin jotain, viimevuonna kun en nostanu sormeakaan :D
Eli siis oon taas uudestaan viimesella luokalla tan kesaloman jalkeen , vuotta nuorempien kanssa uudestaan !



Tassa loppulomalla viela kerettiin juhlimaan ja kavin Taydan perheen kanssa Buenos Airesissa :)










Mun on vaikee uskoo etta siit on jo vuos ku ma innoissani kattelin kaikkien vaihtari blogeja ja nyt oon jo taalla  ja melkeen loppu suoralla !
Kylma tiian et ma rakastan tata kulttuuria ihan sikana vaikka valilla jotkut asiat ottaakin paahan mut niin tekee suomessaki. Mulle on jo itsestaan selvyys et katon ikkunasta ja naan palmuja ja joka ikinen talo on erillainen, kulkukoirat juoksentelee kadulla, mopon paalla menee 5 henkinen perhe, koulussa vaan riehutaan, lakataan kynsia, joka viikonloppu lahetaan fiestaamaan palaillaan 6-7 aikaan aamulla, mummelit istuskelee ulkona 12 saakka juomassa matea ... ihmiset on avoimia, eika hapea yhtaan mitaan !



Tahan vaihto-oppilaan roolin kuulu kylla myos naa vaihtelevat olotilat... valilla oot ihan on the top of the world ja sit kahen tunnin paasta oot ihan itku kurkus peiton alla! valilla oikeesti luulee tulevansa hulluks! Yks paiva olin taydalla ja aloin nauraa jostain tyhmasta jutusta hysteerisesti jonka jalkeen se siirty suoraan itkuun ja sit nauruun ja itkuun ja nauruun ja tyhjyteen . se oli hassua.

taa soi mun paassa...


Mutta ihan pakko sanoa etta suosittelen vaihto-oppilas vuotta ihan kaikille, vale la pena ! En ees tajuu miten oon kasvanu ihmisena tan vuoden aikana, mul on sellai olo et pystyn ihan kaikkeen tan jalkeen :) tottakai taa on vaikeetakin , mut se on just se mika kasvattaa !




CHAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU <3

5 kommenttia:

  1. jiiiiiiii ! ei mulla muuta

    VastaaPoista
  2. saaks jotakin hyvitystä siitä mitä suoritat argentiinan koulussa suomessa ? ja kun palaat suomeen niin meetkö lukion 2 vuotta nuorempien kanssa ? ihana blogi (:

    VastaaPoista
  3. meinaan kursseissa hyvitystä (:

    VastaaPoista
  4. Ihana kuva toi mis oot värikkäiden talojen kanssa. Niin se vaan aika rientää. Mut onhan sulla vielä siellä monta kuukautta jäljellä.
    Täällä tää suomalainen kulttuuri odottaa, miten lie sopeudut sitte . . . no, syksyllä viimeistään loska, räntä ja pimeys auttaa palauttamaan mieleen : )

    t ranja

    VastaaPoista
  5. anonyymi : en tiia viela mut siis joo meen vuotta nuoerempien kaa ainakin luokalle. toivon et jotain hyvistysta saisin ni lasku suomen lukiooon ei ois niii kamala nousu... kerron heti kun tiedan :)

    ranja: kiitos :) joo aika viipottaa ihan liian lujaa! ehka ma suomessakin viihdyn sen 2 vuotta ku pitaa olla viela lukiossa :)
    sit katotaan uudestaan mihin riennan :)

    VastaaPoista