maanantai 9. toukokuuta 2011

Odottelua ja kuulumisia :)

Heips,
En oo kirjotellu hetkeen, toivottavasti useammin sit ku mul on oikeesti mielenkiintoista asiaa :D
Ihan hullua miten aika menee nopeesti! Enään pari viikkoo kouluu ja sit reilu kuukausi , ja oon jo Argentiinas !
Nyt fiilikset on ihan on/off tän lähön kanssa. Ihanaa lähtee, mut tulee ain mieleen mitä kaikkee tulee ihan kamala ikävä! Tän vaihto-oppilas päätöksen tein syksyllä ku oli ihan pimeetä kylmää ja synkkää! Nyt kun Suomi alkaa näyttää ihanan kesäseltä ni ehk ei ain haluaiskaa lähteä täältä. Ja ihmisii tulee ihan sairaan hurja ikävä ! Teen tosta ikävä jutusta varmaan ihan oman postauksen kun kerkiän :)
IHANAA KESÄ TULEE :) Varmaa alle kolkyt päivää kouluu ja sit pyhitän kesän kaikkien ihmisten näkemiseeen !

Ja nyt selvennän teille tätä mun vaihto-oppilas ideaa pikkasen ! Oon aina ajatellu et en haluu asuu koko elämääni Suomessa. Pienen on ollu noit vaihtoi Ranskaa ja vähä vanhempana Belgiaan koulun kanssa, mut ne on sen verran eri juttu et aijjo vertaa vaihtovuoteen. Oon matkustanukkin kohtalaisen paljon ja tykänny eri kulttuurien näkemisestä, ja aina oon halunnu olla enemmän niinku mukana siinä !


Ensiksi halusin lähtee Jenkkeihin vaihtoon, ja kuolasin kaikkien esitteiden perään ja otin selvää eri osavaltioista. Sitten matkustin Jenkkilään ja mielenkiinto hieman lopahti, ja muutenkin vaihtoon lähteminen ei niin paljoa enään innostanu. (tää siis tapahtu siinä 7-8 luokalla .) 9.luokalla ei vaihtoon lähtö ees käyny mielessä.
Mut sitten viime syksynä mun yks ystävä Sofia haki vaihtoon lattareihin. Mulle koko Latin America oli suurin piirtein musta läikkä kartalla, jossain siel mis Brasilia on. Sitten Sofia soitti mulle et se oli hyväksytty vaihtoon ja vaik sil ei ollu sellai fiilis et haluis eka lähtee, ni nyt kyl varmasti lähtee. Sit mul tuli sellai olo et alan katuu ihan älyttömästi jos en lähe ! Ja sit otin selvää noist maist, eka olin niin menos Costa Ricaan ja loppujen lopuks se sit vaihtu Argentiinaksi !28.5 saan tiedotustilaisuudessa kuulla millon lähen, luultavaisti heinäkuun puolessa välissä. Kieltä en osaa paljon yhtään, mut näillä mennään :)!

Bisous!

4 kommenttia:

 1. Heippaa, minkä järjestön kautta oot muuten menossa argentiinaan? :D Ite oon siis YFU:n kautta menossa, eikä oo perhetietoja kuuulunut mullekkaan.. Sulla ilmeisesti lähtö vähän aikaisemmin, ite lähen 11.8 kello 16.05. Jännää!! ;)

  VastaaPoista
 2. Moi =)
  Oon menos STS:n kautta, mulla ei oo ees lento tietoja ! että silläviisiin =) mutta viime vuonna STS Argentina lähti joskus heinäkuun puolivälissä, joten joskus sillon luultavasti =)
  =)=) pitää sit pidellä yhteyt jos vaikka päädyttäis lähelle toisiamme tai jotain haluun kyl ainakin tutustuu muihin argentina vaihtareihin =) jiijii =)

  VastaaPoista
 3. Joo, olis kyl tosi huippuu jos vois nähä muita suomalaisia vaihtareita vuoden aikana! :D Vertaistuki tulee luultavasti ihan tarpeeseen, kun ei ees espanjaa osaa puhua haha ;)
  Mut kattoo nyt, jos niit perhetietoi alkais pikkuhiljaa tulemaan...

  VastaaPoista
 4. Jiii :)Mä yritän olla odottamatta noit perhe tietoi vielä, ku eine kuitenkaa tuu ku vasta ehk kuukauden päästä :D mut joo hei pidetään yhteyttä :) !

  VastaaPoista