sunnuntai 29. toukokuuta 2011

VALMENNUSTILAISUUS

Jep, eli eilen oli se STS:n valmennustilaisuus. Suurimmaksi osaksi katottiin dia showta, eli ihan perus, paljon kaikkee informaatiota tuli =)
Sitten oltiin periaattees maa kohtasesti juttelemassa, meillä oli yks entinen Brassi vaihtari, joka kerto sitä sun tätä siitä ku tullaa maahan ja mitä kannattaa tehä mitä ei ect.. Meitä on muuten 3 jotka lähtee Argentiinaan :) Espanjaan oli lähtijöit joku 7 :o


MUTTA, sain lähtöpäivän selville 15.7 :O! ELI IHAN KOHTA ! okei, mä oon just miettiny et se ois about heinäkuun puolessa välissä, mutta tuntuu paljon todellisemmalta ku on selvinnyt jo päiväkin : > whoop whoop :D
Nyt odottelen sitä host-perhettä mun lähtöön on kuitenkin vaan 1.5 kk... No tuun saamaan sen salee just ja just ennen lähtöä.
Ainiin.... Saatiin ne STS reput ja paidat... no yhdistelmä keltanen+musta+punanen+sininen HERE I COME, ne on siis pakko laittaa lähtöpäivänä !

Koulu loppuu ihan kohta huomenna vielä enkun koe.. tää koeviikko on menny harvinaisen huonosti, en oikeen oo lukenu mihinkään ja valmennustilaisuuden takii mul jäi fyssan koe väliin! Eli teen sen siis kesällä , whippii !


Mut niin, viikko koulua ja sitten kesäloma :) ! Hui miten aika menee nopeesti, ihan sairasta...
47 DÍAS !
THAUU :)

5 kommenttia:

 1. äää ton valmennustilaisuuden jälkee kaikki tuntuu paljon todellisemmalt! jänskättääääääää<3

  VastaaPoista
 2. NO ÄLÄ ! siis mun lähtöön on 44 päivää ! (kait XD ) ah ihan hassua =) EMILIE! linkkaa sun blogi tähän tai faceen ku en löydä sitä :( kai kirjotat kanadastki ? :)

  VastaaPoista
 3. http://emiliesjourney.blogspot.com/ en oo kyl hirveesti viel kirjottanu! aattelin alottaa kunnol sit ku kanada lähestyyy :p

  VastaaPoista
 4. heiii meet myös sts:ltä joten mennään siis samaa matkaa! :-) mä kauhistelin kans paita-reppu yhdistelmää.....

  VastaaPoista
 5. joooooooo-o ihan kamala yhdistelmä-.- :D Mut hei ihanaa löytää matkaseuraa (:!

  VastaaPoista