maanantai 27. kesäkuuta 2011

ISÄNTÄPERHE ! :)

HEI !
Anteeksi en oo paljoa kerenny kirjottelemaan yhtään mitään, mul on kokoajan jotain tekemistä !
Mut SAIN ISÄNTÄPERHEEN ! ihanaa ihanaa ! :)  STSltähän ei oo tullu mitään informaatiota tästä perheestä, kaikki mun tieto on facebookista peräisin! STS sanoi ettei voi kertoa perhettä ennen ku koulu selvii, mut nää on jo sanonu et mil kursseil käyn ja joku 10 kurssi kaveria on lisänny mun facebookissa :D !
Mutta siis mun perheeseen kuuluu äiti ja mun ikänen tyttö , ja 2 veljeä ja sisko, 3 viimestä ei asu kotona !
Tyttö on todella mukava ja äiti ihanasti kirjotti mulle että toivon että hyväksyt minut äidiksesi ja kaikkee olin ihan AWW , claro que si ! :) Asun aika pienessä kaupungissa nimeltä Villa Maria, Cordoban provinsissa !Ainiii tosiaan täs perheessähän ei puhuta muutakun espanjaa :D että tulen oppimaan aika nopeesti kun muita mahdollisuuksia ei ole !
Toivon että tää on nyt iis sitä oikeeta tietoa, sts ei oo viel vahvitanu !

Päivii on alle 20 ja joka päivä on tekemistä ! Nytkin taidan olla aikataulusta myöhässä :D pitää noita viisumi juttuja hoitaa ! Eilen olin Foo Fightersin keikal , oli ihan mahtavaa :) ! Isi soitti vaa aamul  " anni ostan sulle liput nähää 4 h pääst :D " ! Siel oli melkeen 25000 ihmistä ! (ilta lehden mukaan 28000 ihmistä, joten dunno)

Pakko vielä myöntää että lähtö välillä ahistaa ! Ei nyt enään niin paljon ku tiedän perheen. Mutta pakko sanoe et e oi tajunnu miten lähteminen tuntuu nyt jo niin vaikeelta ! Mutta kuitenkin olen onnellinen mun päätöksestä !

18 DÍAS !


5 kommenttia:

 1. Onneks olkoon! Córdoba on ihana paikka ja siellä on söpö aksentti.. asuin toissavuonna Córdoban pääkaupungissa (mutta olin lukiovaihdossa Mendozassa), se ei oo kaukana Villa Maríasta ja mulla oli sieltäkin pari kaveria. On varmaan just sopivan kokonen vaihtarikaupunki! :)

  VastaaPoista
 2. HERRAAAAAANJEEEEEESTAAAAAAS! Ihana perhe sinulla, oivoivoi niin upeaa :)) Ja mitä ihmettä, alle 20 päivää?! Oon jo lopettanu laskemisen ja tuntu tooooooosi hurjalta mahassa lukee yhtäkkii tommoi :--D

  VastaaPoista
 3. @annika: jooo ihan innoissani oon tot kaupungist, kuvis näyttää niin ihanalta :) minkä järjestön kautta olit siellä?

  @Riina : ÄLÄ oon ihan WOWOWOWOWOOOPPS :D mut säki saaat salee ihan just, sul salee on jo eihä sts oo mulle mitään ilmottanu tästäkää :D tulee hitaammin toi tieto tuolt lattariest ! Ja mä en pysty jostain syyst olee laskematta ku nään päivämäärän ni tiiän heti montapäivää :D
  MUT hei koht nähään , tuun olee niiin itkupilli helsinki-vantaal :D!

  T.annihelmi

  PS EN PÄÄSE KOMMENTOIMAAN TÄNNE MUN OMAL PROFIILIL VAIK TÄÄ ON MUN BLOGI YHYYY en osaaa....

  VastaaPoista
 4. oi vitsi sun isäntäperhe kuulostaa ihanalta, ootko ollu siihen paljo yhteydessä? :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) ! jooo oon jonkun verran ollu ja ne on tosi ihanii, mut tää espanjan kielen taito hieman rajoittaa :D

  VastaaPoista