lauantai 30. heinäkuuta 2011

Ekat koulu paivat & synttarit !

NONIIIN (: !
(tasta tulee melkeen kuvaton postaus , toivottavasti jaksatte lukee )
Nyt yritan taas saada tan aikatauluun !
Eli MAANANTAINA oli eka koulu paiva! se alko lipun nostolla ja sitten mentiin luokkiin odottelee jtn :D Siin on jotain fiilista lahtee kouluun ku on kylma ja tahdet nakyy viela taivaalla!  Koulussa olin niin pihalle, en ees tienny mista aineesta oli kyse ! enka kylla teida vielakaan... enkun tunnistan :D Niin siis naiden englanti on meijan ala-aste tasoa ! Ma opiskelen espanjaa koulussa ku en oikeen muutakaan voi !
Maanantai iltana lahettiin ostaa mulle synttari lahjaa vaikka sanoin etten tartte (: naa on niii ihanii =)

TIISTAINA herasin aamulla ja tuli sellai olo et what missa ma oon :D olin nukkunu niin sikeesti ! Sit Sofi tuli Onnittelemaan ja olin ihan et hei MIKS :D sit tajusin et jooo oon argentiinassa ja mul on synttarit ! kesti toi sytyttaminen hetken !
Lahettii koululle josta lahettii melkeen heti (muistakaa taa manana kultturi melkee heti ei tarkota samaa ku suomessa :D ) lahettii bussilla Yliopistolle tutustumaan. Sit yhtakkia koko bussi alko laulaa hyvaa syntyma paivaa :D ja tuntemattomat ihmiset tuli onnittelemaan kokopaivan ajan ! Ja sain mun siskon kavereilt lahjaks sellasen mukin ja karkkii, naa on kaikki tosi ystavallisia !(:ja tietenkin bussissa mun piti puhua suomea, ei oo mitaan typerampaa ku puhua yksin suomea ku kaikki tuijottee eika ymmarra :D !
Yliopistolla mentiin kuuntelemaan jotain puhetta, en ymmartany mitaan ja mun vieressa istuva ranskan opettaja yritti mulle selitella etta mista on kyse ! Yhtakkia mua alku sattumaan ihan sairaasti vatsaan !
Seuraavaksi suunnatti pienempiin ryhmiin ja piti esitella ittensa muille! siina sitten sonkotin espanjallani etta joo suomesta ollaa enka puhu paljoa espanjaa !
Sit mua alkoki jo pyorryttaa,ja oli pakko lahtee pois siel luokasta ! Menin naiden koulu laakarille, ja olin iha kalpee ja pyorrytti ja sattu vatsaan! Sain jonkun vatsasarky laakkeen ja odottelin ni se meni ohi! oli silti kyl viel aika heikkoolo, mut en ma kotiinkaa halunnu lahtee!
Viimeseks lahettiin viel mentii kuuntelemaan selitysta eri aloista, valitsin elokuva linjan... OON ihan varma etta siin laakkees oli nukuttava vaikutus koska nukahin istualteni sinne ! :D hahaaha noloako ? :D


Lisää kuvateksti
Sitten iltapaivalla tanne tuli mun kurssilaiset syomaan ite tehtyja hampurilaisia :) Istuttiin taalla sitten iltaa!
Illalla mun oli pakko nukkua olin taas ihan poikki !

Sit mun vanhemmat host sisaruksetki oli ostanu mulle lahjat ! sain siskolta sellaset tohvelit ku en oikeesti osaa kayttaa kenkia sisalla :D host veljelta ja sen vaimolta sain sellasen magneetti taulun johon voi laittaa kuvii :) (mul on niit aika paljon , sain joitain jarjesteltya, jesss :D)

KESKIVIIKKONA
Sain meijan luokanvalvojan abi hupparin etten ois vaate hylkio, kui kiltisti tehty ? Se on viel ihan hienoki, paitsi et tosi iso mulle :D !
jostain syysta meil ei ollu aamulle mitaan nimentiin alakerran kahvilaan safkaamaan ! sen jalkee lahin ettii Riinaa isoin apujoukoin :D ja sieltahan se loytykin kuvislinjalta :D haha se oli niin outo tilanne, ja puhuttiin suomee, kaikki tuijotti, mut oli niin ihanaa jutella suomea Riinan kaa !!
Sofiin kaa ei jaksettu menna liikkaan, mentii ostaa hodarit ja nukkuu siestaa !  Loppujen lopuks ei ees ollu liikuntaa :D !
Illemmalla lahettii Sofin poikaystavan Martinin 18v synttareille :) Siel oli kauheesti porukkaa ja tietenkin mun piti opettaa naa kikkeli-pippeli-rakastan sua sanastot :D
Illalla puhuttii ruoka poydassa tosi syvallisia sofin ja host maman kaa ja tuli tosi hyva fiilis !
Katottii viel spidermania ku se sattu tulee telkkarista mut nukuhettii kesken

TORSTAI
JEE MUN SUOMI AIDIN JA RHONDA SYNTTARIT ONNITTELUT VIELA TAALTAKI !
Normaalisti taas koulua, ja ihmiset vielakin on alyttoman kiinnostuneita , puskee paalle ja kyselee kaikki maholliset asiat ! En melkee saanu raivattua tieta tunnille ku tein sen virheen et olin yksin! onneks mut tultii pelastaa :D
Iltapv Sofin kaverit tuli tanne opiskelemaan ! jouduin olemaan kauan putkeet hiljaa ku en ymmartany mitaan mutta parempi sekin ku et oisin yksin :D

PERJANTAI
Normisti koulussa ! Iltapaivalla meil oli "rytmia" tehtiin omia koreaografioita ja ne arvioitiin , haha se oli hauskaa :D ! Nukuin 3 h paikkarit ja illalla lahettiin yhen luokkalaisen luo safkaamaan =) Illalla tultii 1 aikaan kotiin  ja jouduttiin venaa ovel ku ei ollu avainta uhhuhhuuutaal on oikeesti kylma ! katottiii viel illal leffa ja sit painuin pehkuihin !

Tanaan luvassa Rygby matsi! GO JOKEY CLUB jajaja :D

Ainiin ja ehkapa paasen naiden luokkatason kaa Barilocheen luokka retkelle syyskuussa ! (: MUTTA EI SIIS OO VARMAA OLLENKAA ! IHAN ajatus pohjal idea viel !

BESOS :) !

6 kommenttia:

  1. olet näköjään oppinut jo siestan, hyvä! Onko tuo maisema sieltä? Todella kaunista. Onhan sulla vientiä, kuulostaa elokuvalta;)
    taina

    VastaaPoista
  2. Elokuva linja kuulostaaa cooolilt ja muutenki toi meno kuulostaa vauhdikkaalt ja hauskalta :) Odottellaan jo nyt seuraavaa postausta :D trv.Ansa ja Izucci !

    VastaaPoista
  3. kuulostaa ihanalta!! haha oon sulle niin kateellinen!! :D

    VastaaPoista
  4. haha kiitos kaikille <3 :) ei toi kuva on barilochesta !

    VastaaPoista
  5. lisää tarinaa anni kiitos <3
    tulostin ja postitin mummillekkii tän sun blogin kun ei se käy netis mut haluu tietää miten sul siel menee
    tosi vauhdikasta menoa - ja oot niin ainoo blondi tos kuvas . . . jajaja :D

    t. ranki

    VastaaPoista
  6. kiva et pidatte mummin ki ajantasalla :) joo aika paljonhan taalla tapahtuu , luojan kiitos et on siesta, paasee nukkumaan jossain valissa ! en koskaa mun elamassa oo nukkunu/syony nain paljon !

    VastaaPoista