tiistai 19. heinäkuuta 2011

EN ARGENTINA

heii,
Turvallisesti saavuttiin tanne, ihme siinansa ku matkassa 5 blondia :D Matkustettii salee joku 30 h ! Taal on oikeesti kylma , naa ei oo lammityksesta kuullukkaa !
Tanaan saatiin ekaa kertaa pihvii ! NAM ! Taalla on alyttoman halpaa ja ihmiset on niin rentoja :D ihan manana meininkii, piti eilenki menna nukkumaan kello 11 ni mentii 2 ku jaatiin juomaan matea tohon pihalle :D polti muuten mun kielen :( mut hyvaa oli ! Ihan outoo niin vaikee tajuta etta oon nyt etela amerikas ja naapuri maina brasilia ja chile ! kyl tan varmaa kohta tajuu varmaa ollaan vielakin shokissa ! Oon nauranu taala ihan vedet silmissa ihan typerille jutuille ja naist suomitytoist on tullu 3 pv ihan super tarkeita ihan ku oltais aina tunnettu , oisin niin pulassa ilman naita !

En nyt jaksa kirjottaa pitempaa tekstia nailla hotellin koneilla :) mutta kaikki ookoo ja perilla olen :) !
ME ENCANTA ARGENTINA !

6 kommenttia:

  1. pihviä, naurua ja laita villasukat, ei paha!
    Terkut tohmikselta, karhuja bongaamassa...
    Taina

    VastaaPoista
  2. Hihihihi cool! :):) have fun!
    Tulbz #1

    VastaaPoista
  3. aaaa mulla viel kuukaus, toivottavast miun vuos alkaa yhtä hyvi ku siulla! pidähän kivaa ;)

    VastaaPoista
  4. OON NIIIIIIIN KATEELLINEN, haluun takas! D: pidä nyt hyvä vuos, DISFRUTALO, a mi ya no me queda nada mas que recuerdos hermosos..

    VastaaPoista
  5. Hyvä et sul on kivaaa !
    ps. kato sun inboxit ;) jajaja

    VastaaPoista
  6. SORI hei kaikille jos en naa teijan indoxei ku mun fb ei nayta jos niit on tullu !! :( taal on huippuu kirjottelen kun ehdin ! :)

    VastaaPoista