sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

SAMOJEN TAHTIEN ALLA !

HEIPPARALLAA KAIKILLE !
Noni tas on taas vierahtany hetki siit et kirjottelin tanne !


RIINA <3

SUOMI TYTOT STS :D
Leiri loppui viime perjantaina. Oli ihan kamalaa lahtee kaikki eri suuntiin ja jattaa se paikka :( kiinty kaikkii niin nopeesti ja mietin ihan kauhuissani miten elan ilman mun suomi tyttoja ! Tanssittiin tangoa ja juotiin matea =) tulee niin ikava sita et kaikki on samas tilantees ja ymmartaa tan vaihtojutun ja keili ongelman taydellisesti !


Torstaina oli siis sitten perheiden kohtaaminen ! MUA EI OO KOSKAAN JANNITTANY NIIN PALJON! siis en voinu olla paikoillani ! MUT mut perhe on kaikist ihanin ! Oon nii onnellinen et oon tassa perheessa ! Host  aiti otti heti kadesta ja sisko ja veli oli ihanii ku ne puhuu mulle histaasti ja karsivellisesti et ymmarran !

ASADOO!
BUENOS AIRES !


SIT SIS NEWS ! Riina tuleeki mun kaa samaan kaupunkiin ! KUI IHANAA ? nyt mul on suomalainen tuki ja turva samassa kaupungissa ! IHANAA !
Eli torstaina lahdettiin bussilla kohti Villa Mariaa , ja matka kesti reilun 2 h ! Olin niin innoissani ja ikava oli kauakana siita olotilasta.
TANGOA !

Taala Kotona oli sitten illalla viela Host siskon synttarit ! syotiin pizzaa ja kakkua :) Olin vaan ihan alyttoman vasyny etta oli pakko menna nukkumaan kello 1 !
Nukuin Helposti 12 tuntia ja herasin 12 jalkeen !



Perjantaina opetin tytoille vahan suomea ! (kaiken tarpeellisen ;) ) istuskeltiin taalla johonki kello 12 saakka ja yhtakkia kaikki oli vaan et hei ANNI NYT LAHTAAN olin vaa et whoaa :D ! ajeltiin ympari villa mariaa mun siskon poikaystavan kyydissa ja sit mentiin yhen kaverin luokse istuskelemaan ! Kaikki kyseli kokoajan et hei anni onks tylsaa? olin vaa et hei ei todellakaan, toiven vaihtoehto ois et olisin yksin :D tykkaan kuunnella espanjaa ku ymmarran sanan sielta sanan taalta !  (: istuskeltiin matiaksella johonki 3 saakka ja sit lahettiin kotiin !
Eilen herattiin ja lahettiin kaymaan naiden vanhempien sisarusten luona ! kaikil nail on paljo elaimii sellasii ruttu naama kissoi (: voi etta on sopoja :) Sitten syotiin perheen kanssa ja sitten lahettiin keskustaan ostamaan jaateloa :) Sitten illal suunnattii veljen kaverille, mut siel oli hieman tylsaa ku ei tunnettu ketaan :D siirryttiin autoon popittaa ja sit siihen ovelle sattu kaks tyyppii jotka rupes huutelee jotain :D Huusin takas vaa suomeks kaikkii rumuuksii, jatka oli iha aimistynyt ! :D :D sitten 3 aikaan yolla suunnattii Bolicheen, eli sellaseen diskoon (: siiel tuntemattomat ihmiset vaa tuli " FINLANDESA " . Sitten suunnattiin 6 aikaan takasin kotiin veljen kyydilla , stereo love soi taysilla :D

Tanaan herasin ja oon vaha koittanu jarjestella tavaroita, syotiin perhe lounas kaikkien sisarusten kanssa ja isoisan :) NAA ON KAIKKI NIIN MUKAVII (:

Ainut arsyttava asia on et halusin osata puhua espanjaa paremmin ! Ja taa espanjan puhuminen on niin vasyttavaa ku pitaa keskittyy niiin kybal kokoajan et oon joka paiva nukkunu 3 h paikkarit !

HUOMENNA SUUNTAAN KOULUUN ! OHOHH

BESOS !

7 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hauskalta elämältä Argentiinan taivaan alla. Onneks oot yökyöpeli niin jaksat riekkua niiden kanssa : D
    Onks sul oma huone?
    Piti googlettaa MATE kun en tiennyt mitä se on.
    Loistavaa että sait Riinan samaan kaupunkiin!
    BESOS!

    T. Ranja, helteisestä Lauttasaaresta

    VastaaPoista
  2. jiii kuullostaa superkivalta ja hyvä et sul on noi kiva perhe ja just jeeeeees et kirjotat tätä blogii tosi kiva lukeee (liityin sun lukijaks jejjjj:D) ainii onks siel hyvää ruokaa?:D koht osaat jo espanjaaki buenosti nii sit oot kunno kielitaituri kaikkii kielii vaa puhut!!!!!!:)

    VastaaPoista
  3. Ihanalta kuulostaa sun perhe! Hienoa, että Riina on samassa kaupungissa, vaikka hyvin tuntuvat pitävän siskosi ja veljesikin sinusta huolen. Äärettömän kiva lukea blogiasi ja sitä kuinka viihdyt siellä. Voi hyvin.

    terveisin susan Kaitaalta

    VastaaPoista
  4. ANNIII kuulostaapa ihanalta sinun ensimmaiset paivasi <3 meijan pitaa naha kohta, for reaaaaaal <3 kaipaan sinuu :)

    VastaaPoista
  5. kävis miullekkii, biletystä heti ekasta päiväst alkaen ;)

    VastaaPoista
  6. RIINA HUOMEN NAHAAN :)
    joo haha on taal hauskaa mut kyl on kaiheitki hetkii (:

    VastaaPoista