tiistai 16. elokuuta 2011

1 MES !

1 KUUKAUSI TALLA PUOLELLA LATAKKOA NYT VIETETTY :) !

Fiilikset on tosi hyvat !
taa biisi soimaan :

taa on siis cumbiaa (jos oon oikein ymmartany :D) jaja ihana biisi pirtee <3 ARRIBA LA VIDA

Kotona nyt rentoutumassa oon ollu hiemen kipeana sunnuntai aamusta saakka :(
Lauantaina paadyin muuten matiakselle kattomaan maailman kauheinta elokuvaa ! hyiiii kerto raiskauksesta ja sit miten se tytto kosti niille miehille. ihan kamala. ja ma odotin komedia elokuvaa... stupid me . nukkumaan menin heti ku tultii kotiin kurkku oli sen verran kipea, mut ei auttanu. Aamulla herasin siihen et aijai koko ylaselka oli ihan  krampis eika lahteny aanta ja paata sarki. Illalla nousi viela kuume!
Nyt kylla jo paljon parempi fiilis, nukuin koko eilisen paivan ni se varmaan hieman auttoin :D

ASADO

Sunnuntaina olin kuitenkin vaarin talolla syomassa asadoa kaikkien sisarusten kanssa ja hostmaman sisaruksetki tuli paikalle. Vaik olin ihan tukos ja kipeen mul tuli tosi hyva fiilis :) Cumbia soi taustalla ja paistateltiin paivaa kevaan ensimmaisena aurinkoisena paivana ! Tykkaan ihan hirveesti ku naa on niin sukurakkaita, musiikki soi kajareista ihan taysilla ja melkeen kuuro iso eno istu siin kajasin vieressa ja huus etta hei musaa kovemmalle en kuule :D Sama herrahan yrittaa joka ruokailulla tarjota mulle viskia ja melkee jo kaatamassa lasiin ennen ku kerkee huutamaan etta ei, ma olen vasta 17 ! Suomalaiset vois ottaa vahan mallia naiden ihmisten positiivisuudesta ja elaman ilosta.

Alan ehkapa pikkuhiljaa oppimaan tahan kulttuuriin. Esim, en odote etta syodeen ennen kello 10. ihan turha odottaa aikasemmin :D Enka saikahtele ku koulussa on suden kokonen kulkukoira, niit on joka paikassa, koulussa sisallakin :D

JA kiitos kaikille lukioille mun blogia on luettu jo yli 3000 kertaa ja mulla on 26 lukiaa :) Yritan tuottaa mielen kiintoista tekstia jatkossakin :)

BESOS AMIGAS <3

4 kommenttia:

  1. Elän sun kirjotusten kautta uudestaan omaa vaihtariaikaani Argentiinassa.. :) olin vaihdossa 2005 Mendozassa. Toi biisi on kai jotain cumbia-reggaetonia, koska siinä on mun mielestä sekä cumbian että reggaetonin rytmit taustalla! :D

    VastaaPoista
  2. haha hyva :D Jooh mendozassa halusin paasta kaymaan ! :) kiitos oon viela vahan kujalla kaikesta :D

    VastaaPoista
  3. Vai viskiä! tohon voisi syyllistyä myös suomen enosi : )
    Jo kuukausi! Kyllä aika rientää . . . hyvä että viihdyt.
    Kiitos kun kirjoitat niin usein, hauskoi tarinoita. Kiva lukee kotosalla käsi kipsissä ; )

    T. Ranja-täti

    VastaaPoista
  4. haha :D se on huvittava !
    Mutta jooo. aika rientaa ei sita tajuukkaan :(
    Yritan kirjottaa usein ja IHANAA etta joku lukee !
    JA PARANEPPAS NYTTEN SEN KATES KANSSA (huom , se oli kasky) :)

    VastaaPoista