perjantai 5. elokuuta 2011

ITS WEEKEND, i feel like zombie gone back to life



VIIKONLOPPU ALKAA HUOMENNA jeess!





tassa viikon tapahtumat lyhyesti (tai ainakin yritan lyhyesti :D ) :

Maanantaina ei tapahtunu sen ihmeempia , kavastiin koulussa, ja liikunta oli peruutettu (taas :D ) ja mentiin kotiin nukkumaan siestaa (: illalla kaytiin koiran kanssa ulkona (:

Tiistaina koulussa menin toisen kurssin ranskan tunnille puhumaan ranskaa. Oppilaat sai kysyy mita halusivat ja ma vastasin ranskaksi ! Siis huhu niin paljon kysymyksia ! KAIKKI maan ja taivaan valilta ! ne jai viela valitunnillekkin kyselemaan ku halusivat tietaa kaiken :D Sit sain kutsun huomiseksi (perjantaiksi) niiden kanssa syomaan ennen fiestaa :)
Illalla kotona katoin leffaa ja Tobias karkas taas, onneks saatii se sit turvallisesti kotiin takasin !  Tehtiin pizzaa (:

Keskiviikkona mentiin kouluun normisti vahan enne kello 8, ja ensimmainen opettaja tuli kello 11 :D eli siis vaa pelleiltiin 3 h ! Suunniteltii luokan lippua ja kaytiin kiskalla ostamassa ruokaa ! HAHA yhel pojal taal oli Lord estii sen puhelimel vahan ma yllatyin ! :D Myohemmin piti vaihtaa luokkaa kun oli koe, ja paettiinki opettajien tauko huoneeseen syomaan niiden kaikki keksit , ja pistettiin oveen kyltti ettei saa hairita :D Noi pojat innostu leikkii vaahtosammuttimella... Opettaja kuitenkin loys meijat  sielta, ja meijan piti menna tekee se koe (no ei siis mun ku en ees tiia mist aineesta on kye jotain numeroita mut ei matikkaa kuitenkaa :D ) . Iltapaivalla meilla oli ensimmaista kertaa sita liikuntaa ! mentii ostaa hodarit ja sit suunnattiin sinne liikuntasaliin, siel oli ihan kamalan kylma ! Pelattiin kasipalloa.
PIHVII



Tanaan koulussa ei taaskaan tehty mitaan :D mentiin illalla Marilynin luokse ja tehtiin kakkua ! (: Dino ja Fedeki ilmesty syomaan :D

Huomenna on paljon tehtavaa, meen luonnontieteiden kursilaisten kanssa safkaamaan ja sit lahetaan Jet Settii juhlimaan kaikkien meijan koulun sextojen (abien) kaa, meil on kaikil abi hupparit ja sinne tulee muitakin kouluja omine abihuppareidensa kanssa ! (:
Nyt suuntaan suihkuun ja nukkumaan (::
Ps. MUN KAMERA MENI RIKKI FML !!!

BESOS ! <3

5 kommenttia:

  1. kivalta kuulostaa, mutta ihmeellinen koulusysteemi, ei täällä ikinä voisi käydä niin että opettajat tulis vasta 11! Oletko palellut? Uida ei varmaan vielä voi, onko rantaa, millasia leivonnaisia?
    Taina

    VastaaPoista
  2. Jopa on järkäle lihoja pizzaan. Onks Sofi hyvä kokki? Rauhallisesti niiden fiestojen kanssa, bailabailamos weekendaros

    T. Rankijamos

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. OO JET SETTII! Makin aattelin etta olisin menny ku nain niita mainoksii, mutten nyt sitten menekkaan.. viela joku kerta mennaan yhdessa ;)

    VastaaPoista
  5. @ taina : No joo , tal viiko on ollu monta sellasta paivaa et ei oo ollu tuntei ollenkaan on pitany vaan hengaa koululla ! Kerron varmaa tulevissa postauksissa koulun muita hassuja ominaisuuksia. Ja joo oon vahan palellu ! taal on lammin paivisin mut ei sit iltasin ! Ja kaikilla taalla on uimaaltaat, naapurilla esim. ei voi viela uida. Sin asun siis joen rannalla mut en usko et naa ui siina :D Ja leivonnaiset.... syon taalla ihan kaikkea kokoajan tuun niin pyorii takasin suomeen ei huhuh... Esim Dulce de leche on sellasta sokeri maito juttua joka maistuu ihan toffeellee siis ihan sika hyvaa <3

    @ranja: noi lihat oli ihan eritarkotukseen, taal syodaan lihaa vahintaan kerran paivassa , yleensa 2 !Kalaa oon syony vaan kerran ja se oli sellasessa nugetti muodossa :D ja joo otan iisisti :D .....

    @riina: joo joskus lahetaan vallottaa jet setti kahestaa <3

    VastaaPoista