torstai 11. elokuuta 2011

Nothing worthwhile is ever easily won

Heips taas sinne latakon toiselle puolelle !
Kattokaapas mita ma opin : lisaaa videoita tanne !

Fuego- Una vaina loca
taa soi taala aika paljon tykkaan tast tosi paljon :) !


Pitbull ft.jencarlos- Tu cuerpo
Taa on vaha enemman tollast Boliche musaa :)  (boliche: sellanen clubi missa siin _OIKEESTI_ tanssitaan koko ilta)

Noniin ei tassa sen erikoisempia oo tapahtunut (: Riina tuli meille tiistaina syotiin ja syotiin ja syotiin ... ja sitten lahettiin tohon keskustaa ja arvatkaa mita tehtii ! Syotiin :D no sit vahan shoppailtiin ja juteltiin , ah oli niin ihanaa paasta juttelemaan suomea henkilon kanssa joka ymmartaa taysin kaikki huolen aiheeni !
BROWNIES CON LA RIINA <3


JA muuten pakkoa sanoa tama: Argentiinalaiset elaa VAIN viikonloppuja varten ! Naa ei tee arkena mitaan ! Hengailee poika/tytto ystaviensa kanssa ( kaikilla taalla muuten on poika/tyttoystavat). Kaikki vaatteet jakaikki on viikoloppuja varten! 


Tasta tulee nyt vahan erillainen postaus, haluun antaa kaikille rehellisen kuvan tasta vuodesta ! tai ees lahemmas rehellista :)
Ei vaihtovuos oo mitaan mita kuvittelin suomessa. Tottakai oon todella onnellinen et oon taalla enka oo missaan vaiheessa katunu mun paatosta, en kertaakaan. Mut samallailla ku on hyvia hetkia ni on niita huonojakin ! Siis tunteiden ja fiilisten vuoristorata taalla ihan eri asia kun suomessa!

Edelleenkin jos joku herattais mut kesken yo unien ja kaskis nayttaa kartalta etta missa ma oon, ni en tietais minne osottaa. En ma ymmarra et oon Argentiinassa. Mut en ma Suomessakaan ole. Riinan kanssa oltiin kahvilassa ( cafe Argentino) Ja siel takana liehu argentiinan lippu, ni meni kylmat vareet ku pikku hiljaa alkaa tajuamaan et hei... en ma oo enaan suomessa :D Mika myos oli hauskaa, istuskeltiin siina joku tunti ni meni joku 4 tuttuu ohi, ihan ku oltais oltu taalla aina !

NACHO CHINO- NIÑA BONITA
siis oon ihan rakastunu tahan biisiin kuuntelin tata jo suomessa !


Mutta siis tunteet menee IHAN vuoristorataa, valil sellai olo et en haluu koskaan takasin suomeen ! Valilla taas pitaa alkaa miettii et hei miks ma oon taalla ? mika mua vaivas ku lahin kotolta nain kauas ?OOKS MA SEONNU ?
Oon ollu taalla vasta 4 viikkoa, eli en oikeestaa ees viela tiia mista on kyse. Aika taalla on ihan eri kasite ku suomessa. Miettii eilista, siita on IKUISUUS, ja viime viikko on ihan menneisyytta, tapahtuu niin paljon, muttei kuitenkaan tapahdu mitaan :D Kuitenki jarkytyin ku katoin pitkasta aikaa kannykkaani (jota en taalla kayta kun en ole viela hankkinu Argentiinalaista numeroa) ja oli JO elokuu, oli JO 8 paiva : olin vaha shokissa !

Tassa viel henkilokohtanen suosikki :) 


Joo tiedan innostuin noiden videoiden kanssa vahan :D

Yritan kirjotella seuraavan postauksen koulusta :)
BESOS!








7 kommenttia:

  1. RAKASTAN lukee sun blogii!! Ootsä huomannu mitää parannusta espanjian kielen taidoissa? :p

    VastaaPoista
  2. kyl se siitä lähtee, kielen kun opit niin oot kohta ihan kuin kotonas - älä silti jää sinne loppuiäksi, pliis
    suomes on paljon kivemmat talvet ku siel : D

    terv. ranja

    VastaaPoista
  3. hyvä postaus! voisit meibi tehä sellasen postauksen mihin pistät nuita lattaribiisejä ja musiikista kertoo, siitä mitä siellä kuunnellaan, ku nuista tulee nii ihana tunnelma ku noi on tollasia 'ilosia' :)

    VastaaPoista
  4. @emilie: Voi kiitos :) no ma ymmarran paljon enemman, mika on tosi jees mut puhuminen on ihan yht takkuu ku ennenkin... se mika taal on huono on se et naa kun ei osaa muita kielia ni naa ei ymmarra et mulle pitaa selittaa jotkut sanat moneen otteeseen et muistan ne :D

    @Ranja: jooo mul on kyl tosi hyva fiilis tasta vuodesta , jos tast postaukses tuli vaha masis, ni siis ei, viihdyn tosi hyvin :D mut taal kivemmat kesat ;) :D

    @EEM: Kiitos :) voin yrittaa tota postausta ku oon vahan enemman sisal tassa musiikissa :) kiitos ideasta !

    VastaaPoista
  5. kivoja videoita ja mikä kakku!
    Aika kuluu nopeasti ja pian puhut jo sujuvasti espanjaa!
    Taina

    VastaaPoista
  6. Joo mulla tuli tanaan sellanen, et eika miten ooon jo kiintyny kaikkiin en haluu lahtee kotiin koskaa mut silti haluuun :D Jooo kakku pala makso 10 pesoo eli 2euroa ! :) nami

    VastaaPoista