maanantai 8. elokuuta 2011

PROMOTION 11 !

Heipparallaa :)
Eli paivitan nyt tata viikonloppua hieman:

Perjantai alko silla et herasin auringon paisteeseen ja olin et SHIT myohastytaan koulusta ! Mut Host aiti oli jattany poydalle lapun et Sofi ja Anni ei mee tanaan kouluun, jaakaa nukkumaan ! haha aika hauska :D


No Sitten kokokattiin Sofin kanssa ruokaa ja kaytiin Marilynin kanssa kavelylla rannassa illemmalla :) Otettiin paljon hienoi kuvia :)

Sitten syotiin taalla ja lahettiin yhelle kaverille :) Hengailtiin siela hetki ja valmistauduttiin iltaa varten !


siel oli alyttoman sopo koira :D




Kaikki laitto glitteria naamaan ja sit meilla oli tollaset musta-keltasetnauhat, meijan koulun varit :) Sitten lahettiin kavelee sinne Jet Setille. No ei meijan tarttenu kauaa kavella ku siel tuli jo auto joka otti meijat kyytiin (siis ihan kaverin auto ei mitaan hataaen hyppaa tuntemattomien kyytiin :D)
JETYY


Mentiin sellaseeen puistoon jossa oli kaikki koulun sextot ja siel kaikki jotain riehu hetken hyppi ja laulo. Lahettiin sitten jonottamaan Jet Settiin sisalle ja kaikki piti ihan kamalaa metelii mika siis kuulu asiaan, se koulu joka piti eniten metelii on se paras ilmeisesti !:D no jonotettiin siina hetki ja sitten paastiin sisaan ! Siina se ilta meni kun kierreltiin sita paikkaa ympari ja kiljuttiin kilpaa toisten koulujen kanssa :D jossain kello 5 aikaan Host siskon poikaystava Martin tuli hakee meijat ja lahettiin kotiin. Autossa mun korvat soi ja ma tunsin et mun jalat oli ihan mustelmilla !

Sitten lauantaina kun herasin mul iski ihan kamala ikava ! En tiia miksi, tai mika sen laukasi oli vaa ihan hirveen haikee olo ja juttelin viel aidinkin kaa, ni itku tuli huh... menin ihan nukkumaan takasin ruuan jalkee jotta se menis ohi ! Sen jalkeen ku herasin alettiin kokomaan mun ja siskon huoneeseen vaatekaappia, loppujen lopuks 5 henkilon voimalla :D hieno tuli, ja se on paljo isompi ku mun vaatekaappi suomessa !
Illalla oli jo paljon paremmpi olo ja lahettiin Sofin poikaystavalle Martinille syomaan , josta suunnattiin suoraan  leffaan. Paastii ilmaseks sisaan, ku Catyn isi omistaa sen leffa teatterin :) saatiin viel ruuatkin kaupan paalle hah , aika hienoo :D  
kaytiin kattoo tama : 


Leffan kattominen on niin outoo, ku siihen keskittyy ja sit ku se loppuu ni menee hetki tajuta et hei ma en oo tennarissa helsingissa enka ma voi alkaa nyt hopottaa suomeks et olipa outo leffa :D

Sunnuntaina syotiin perhe lounas ja nukuin hetken siestaa :) Illalla mentiin tonne joen rannalle viettamaan iltaa oli ihan tunnelmallista :)

Eipa tassa sen ihmeempia, huomenna naan toivottavasti Riinaa, mut ei naist latinoiden spontaanisuudesta koskaa tiia :D

BESOS

3 kommenttia:

  1. Hienoi kuvii oot ottanut! Voi kun joku jättäs munkin pöydälle lapun "ranja ei mee tänään töihin" ! Sitähän ois toteltava . . .

    T. guess who

    VastaaPoista
  2. ranja : olihan se oha mukava yllatys se oli :) kiitti !

    VastaaPoista