perjantai 22. kesäkuuta 2012

you make my sun come up ♥

Noniii, nyt kun mun vaihtari vuos on ihan viimesillaa ( 2 viikkoa omg) voin tas kait jo paljastaa hyvin hyvin tuntemattomille ihmisille etta mulla on poikaystava taalla ja se on yleensa semi tabu tas vaihtari elamassa, esim. rotareiden saannoissa se on kiellettya !

Ja monet halus etta ma kerron jotain ni yritin nyt jotain kirjottaa .

Ma kiinnitin Taydaan ekaa kertaa huomiota meijan koulun kahvilassa, se oli syomassa sen kurssi kaverien kaa ja sit se katto mua jotenkin tosi vihasesti. Kaannyin nopee pois ja mietin et tuijotinkohan liian kauan, taisiis oli se komee, jaa muutenkin jain aina tuijottamaan ihmisia ekoina kuukausina... Sen jalkeen mietin et hoh no empaa mee pahemmin tutustumaan kauheen vihasesti katto ja viel ilman syyta..

Totuus oli , et ei se ollu kattonu mua vihasesti, se oli sen kaverin kaa rupatellu et ma oon ihan natti, ja varmaa se aa hammenty ku jain tuijottamaan... tai jotain mut siis ei ollu vihanen mulle :D

Niin ja paremmin ma siihen sit tutustuin yhessa previassa ( enne juhlintaan lahtemista kun aina kokoonnutaan) kun meilla oli siina vaiheessa yhteinen kaveri. En ma sina vaiheessa tajunnu etta se tykkais musta tai mitaan, rupattelin sille vaan iha normaalisti ja se kerto et se puhuu enkkua ja saksaa, ja halu lahtee saksaan vaihtoon. No siina sen sit piti tulkata mun enkkua espanjaks muille kavereille ku hopottelin jotain. Kyl ma mietin et se oli aika jannittyny, mut sehan on ihan normaalia taalla, jos meen puhumaan ihmisille et ne vaha jannittaa ku en oo taalta ect. no sitten lahettiin samaan paikkaa fiestaamaan , ja juteltiin siela niinku juttelisin kenen tahansa kanssa , ja tanssittiin niinkun tanssisin ihan kenen tahansa kanssa. Silla oli viel omat saadot jonkun muun tyton kanssa ja mulla mun omat ihastukset toisissa suunnissa.
haha kaytiin disfrass fiestassa mun perheen kanssa :)

Sitten se tuli juttelemaan mulle facebookissa, ja alettiin vaan rupattelee. Nyt tajuun et mun mielest sen kaa juttelu oli alusta asti tosi mukavaa, jotenkin oli helppo ilmasta itteaan vaik kieli ei oo oma. Sit se laitto et sulla on kauniit silmat... siin jotenkin mul alko halytys kellot soimaan, vaikka en ma ees tiia miks, kyllahan kaveritkin vois tota sanoo.

Jatkoin silti juttelua koska mulla oli oikeesti mukava olo ku juttelin sen kaa. Se oli surullinen omista syistaan ja yritin lohduttaa sita. Mut ei me oltu missaan vaiheessa kavereita. ainakaan mun mielesta :D No niin no siita sitten kavelyjen jalkeen ja muuteman fiestan jalkeen oltiin jo ihan pari vaik sen ehka piti olla salaisuus ...
ei taalla mikaan pysy salaisuutena -.-...

Ja tassa ollaan 8 1/2 kk jalkeen, ma rakastan sita ja se mua. ma pystyn olemaan ihan oma itteni sen seurassa, varmaan eniten oma itteni ku koskaan kenenkaan muun seurassa. Se on tullu kattoo mua tannne kotiin ku oon yrjonny ja nahny mut ihan kaikissa olotiloissa. Ma voin sanoo sille ihan mita vaan ja se mulle ihanmita vaan. JA se on ollu ihan tajuton apu naissa vaihtari vuoden kiemuroissa. Se aina jaksaa mua ku oon ihan sika arsyttava ja suutun ihan pikku jutuista... En ma taalla riitele yhtaan kenenkaan kanssa, joten jotain jaa sisalle valilla... Sitten kaduttaa jalkeen pain ihan alyttomasti ! Mut se ymmartaa mua ja yrittaa ymmartaa asioita joita se ei oo elany...vaikka en sano tata sille usein ni kunnioitan sita tosi paljon ihmisena, ja oon tosi ylpee et voin sanoo et se on mun poikaystava :)

Buenos Airesissa Taydan siskon ja isan kanssa

Ja tottahan tosi on naa erillaisuuden, mahan taalla yritan kannattaa tasa-arvoa keskella machismia... Ei siis Tayda oo pahin tapaus lahellakaan, se aina kokkaa mulle ja siivoilee kotonaan, ei siis mitaan sellasta suomi-machismia, mutta valilla kolahtaa jotkut asiat sillee hei, mita valii vaik ma oon nainen, ma teen ihan mita ma haluun. Ainiin ja mun perheen kanssa Tayda tulee tosi hyvin toimeen ja ma tuun sen perheen kanssa toimeen :)

Mut pakko mun on myontaa, etta viela 8kk jalkeen valilla tunne olevani jossain romanttisessa elokuvassa (valilla en ). Se on myos mun paras ystava ja pystyn kertoo sille ihan kaiken kaikesta :) oon sanonu sille asioita mita en oo koskaan kertonu kellekkaan !

Ainiin ja meijan tulevaisuuden suunnitelma on jatkaa seurustelua. Ma tiedan etta se tulee olee ihan tajuttoman vaikeeta ja varmaan moni ihmettelee etta  miks ihmeessa...  Mut me ainakin halutaan yrittaa :) miksei se muka toimis, nykyajan teknologia mahollistaa ihan kaiken!

Jos mun pitaa jotenkin neuvoo tulevia vaihtareita, niin etta monet ihmiset sanoo ettei vaihtari vuotena kannata alkaa seurustella, ni ei se mun mielest oo ihan niin ... tai no toisaalta en ma sita pahinta hyvastely vaihetta oo viela joutunu kokemaan...  Mun mielesta saa teha ihan vapaasti mita haluu, kuhan sen tekee jonkun kanssa joka oikeesti on sen arvonen. Tai siis ihmiset, alkaa pilatko vuotanne roikkuen jossain kusipaassa joka ei osaa paattaa tai kayttaa teita vaa hyvakseen :)




6 kommenttia:

  1. Voi vitsii sul on kiva blogi ja ihana tää postaus! Mulla on pian vasta lähtö vaihtariks ja nyt jänskättää. Varmaan kamalaa lähtee pois sieltä :( mite aiotte poikaystäväs kaa nähä sit vuotes jälkee?

    VastaaPoista
  2. ihan kamalaa. en haluu. Joo suunnitelmana oli etta se tulee moikkaamaan mua jouluna tanne suomeen :) ! mut en tiia yhtaan viela :(

    VastaaPoista
  3. heii ja videopostaus ois toooooooosi kiva!!

    VastaaPoista
  4. Awwh tui tui teitä :) Kuulostaa ihan multa ja Mathiakselta :3 Toivotaan et homma toimii vaikka ootteki eri puolilla maata :) Ja sun täytyy joskus tuoda se meille esiteltäväks! Koska palaat tänne? :)

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus :) Kyllä kaikki tuppaa järjestymään jos riittää tahtoa saada asiat sumplittua, sekä jommalla kummalla halua joustaa ja tulla asumaan toisen kotimaahan. - kokemuksella! :)

    VastaaPoista