maanantai 6. toukokuuta 2013

THE BEST THING IN MY LIFE

NONIIIIIIIIIIIN :)

tässä sitä ollaan vuosi myöhemmin! Olin STS leirillä reppinä ( eli returnee, kerroin omasta kokemuksestani ect.) JA OLI MUUTEN TOSI HAUSKAA. Siis lähin sinne ihan syy mutrussa et apua mitähän tästä tulee (hyvä asenne, vaihtari minä hah), mut oli aivan ihanaa sai vaa puhua mun omista jutuista ja kaikki lattareihin lähtiät (mun ryhmä a.k.a. paras ryhmä) oli ihan huippu tyyppei :) !

Keltasta menoa:

Joo eli tuli puhuttua vuodesta aika paljon, ja nyt vasta tajuaa mikä huippukokemus se oli! Suomeen tullessa tajuaa miten paljon on kasvanu. Olen ihan eri ihminen! Lueskelin tätä blogia tässä eilen illalla ja huh miten nostalgista, melkee alko itkettä(huom oon viikonloppuna nukkunu ehk 5 h yhteensä ja oon vähä kipee,sen piikkiin ;D). EN VOI ENEMPÄÄ PAINOTTAA:  JOS SULLA ON MAHOLLISUUS LÄHTEÄ VAIHTOON NIIN LÄHDE !!! tää oli käsky.

Pari hassuu juttuu, mitä huomasin kun luin... en oikeesti osaa kirjottaa, tiiän, oon siinä tosi huono mut hei c'moon "jälleisyydessä" that's not even a word. Hyvin toi suomen kieli suju sielä :D Ja olin selvästi myös hyvin huono lataamaan kuvia tänne, kaikki on tollasta hirveetä sotkua vaan !! Pahoillani siitä. MUUTEN oon ihan hiton ylpee täst blogista, kirjotin aika paljon ja rehellisesti kerroin kaikkee. 

Tää on tosi hassua kirjotella tänne mut ajattelin et nyt on sopiva fiilis (mun pitäis olla koulussa, hitto).
Vaikka asiat on kyylä ihan erilailla kun niiden oisin ajatellu olevan, olen todella onnellinen.  En voi osoittaa tarpeeksi kiitollisuutta mun vanhemmille et ne tarjos mulle tän kokemuksen. Vaikka ikävä on ja pysyy, sitä ei pääse karkuun millään.

Kulttuuri shokkia mulle ei niinkään tullu saavuttuani Argentiinaan, ehkä väsymystä ja sellasta mut ei mitään tunteellista. KU TULIN SUOMEEN OLIN NIIN KADOKSISSA KU OLLA JA VOI ! En tajunnu mitään aina välilla teki mielivaan itkää ku kukaa ei moikannu ku meni kiskalle (siihen tottuu -.-) ja aina yritin tervehtiä  poskipusuilla... porukka säikähtää sitä aika pahasti täällä. mun eka kuukaus meni siihen että nukuin, en ees halunnu lähtee minnekkään ! Mutta hei, nyt olen tosi onnellinen, että kyllä siitäkin pääsee yli ;) Pidän edelleen yhteyttä perheeseen ja parhaisiin ystäviin! (kaikkiin on mahdotonta pitää yhteyttä vaikka haluisinkin)PARI NEUVOA TULEVILLE VAIHTAREILLE (enimmääkseen yleisiä neuvoja, ja lattareihin lähtijöille)
 • Lähde sellaseen maahan minne ite haluat mennä ! muuten aattelet kokovuoden "voisin olla nyt espanjassa, mutta oon täällä jenkeissä"
 • On tosi tärkeetä olla oma-aloitteinen, vaikka se onkin vaikeeta
 • Älä ota ennekkoluuloja, niist ei oo mitää hyötyy.
 • Lähde avoimin mielin! 
 • Älä vertaile maatasi Suomeen
 • Rahaa menee paljon !!
 • Älkää laittako sitä huoneen ovea kiinni. Mä koko vuoteni aikana olin huoneessani ehkä 20 tuntii yhteensä (siis aikaa kun en nukkunu). Olkkariin istumaan ja rupattelemaan siitä !
 • Huonot jutut/tilanteet kasvattaa ihan älyttömästi
 • Älä vertaa omaa vuottasi muiden vuosiin, sulla on oma tahti oppia kieli, oma tapa tehdä asioita!
 • TERVE JÄRKI. käyttäkää sitä. Säännöt on laadittu suojelemaan teitä! 
 • PITÄKÄÄ HAUSKAA, OTTAKAA KAIKKI IRTI !

Jos keksin lisää teen postauksen ...jos jaksan :D ! Kauhea tost listasta tuli kunnon ÄLÄ TEE TÄTÄ ÄLÄ TEE TOTA, hups.

Jos multa haluu kysyy jotain(ihan sama mitä, kaikkea mitä mieleen tulee) ni laittakaa meiliä annita.ahola@gmail.com  ! I'll be happy to answer your questions.

Jatkan latino musan kuuntelua ja aina ku kuulen espanjaa ni riennän rupattelemaan !

AINIIIN JOULUKSI LÄHEN VARMAA ARGENTIINAAN :) !!

BESOS

3 kommenttia:

 1. äää oot ihana <3 terveisin annu

  VastaaPoista
 2. meiän ryhmä oli ylivoimasesti paras !! luin sun blogin kertaheitolla läpi XD hups mut mulla ois vaikka mitä kysyttävää vielä että kysymyksiä satelee jossain kohtaa :D

  VastaaPoista
 3. Annu : te amo boluda <3

  Suvi: joo niin oli ;) heitä vaa kysymyksiä millon ikinä vaan haluut yritän vastailla niihin sitten :) besos

  VastaaPoista