sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Head in the Clouds


Hei kaikille!
Päätin tulla kertomaan kuulumisia. Eli siis noin viikko sitten oma pikkusisko lähti maailmalle, Espanjaan vaihtoon ! Mahtavastihan se tulee pärjäämään, suurin pelko on ettei Ansalle kerkeä tulemaan ollenkaan ikävä kotiin! 
Ansa lähti siis 6.9 kuudelta aamulla, eli kentällä piti olla jo kello 4 ! 100päivän juhlat oli samana päivänä koulussa. Teemana oli avara luonto, ja koulu oli koristeltu sen mukaan. Tehtiin myös isolla porukalla aamun avaukseen video, mutta sen näyttäminen ei onnistunut niikun oli suunnitelmissa. Saatin silti paljon kehuja järjestelyistä. Olin siis itse pukeutunut tiikeriksi, sain kaverilta lainaan puvun, joka oli ihana mutta valtava ja tosi kuuma.


Hola queridos!
Decidi escribir en español tambien jaja! Para empezar tengo que decir que lamento por mi castellano, seguramentehago muchos errores. (si alguien me quiere corregir, sentite libre) Bueno haceuna semana de que mi hermana se fue a España de intercambio. Estoy segura que se va manejar muy bien, solo tengo miedo que no va extrañar Finlandia y que no se quiere volver!

Bueno, Ansa (mi hermana) se fue el 6.9 a las 6 de la mañana, osea teniamos q estar en el aeropuerto a las 4 de la mañana. El mismo dia tuvimos la fiesta de 100dias! Es una fiesta que los chicos del ultimo año hacen cuando les queda solo 100 dias de colegio. Lo pasé super bien! aca hay unas fotos de ese dia :(en ole itse ottanut kuvia, nappasin nuo facebookista (: )
tää oli päivän biisi ;)

Mitäs sen kummosempaa, kesä meni älyttömän nopeasti, enkä kerennyt tekemään oikeen mitään sen jännittävämpää.
//El verano (osea el invierno de Argentina) pasó super rapido, y no hice nada super interesante!

Siinä kuvia kesältä: ylppäri juhlista, veljen häistä, sofian synttäreiltä ect. Nyt on aika toivottaa syksy tervetulleeksi! Nytkin pitäisi lukea YO:hin, mutta jäin nyt kiinni tän blogin ulkoasun päivittämiseen ja tumblrin selaamiseen. Ja seuraavaksi ajattelin kattoa LOS SERRANO, ihanin sarja ikinä! pitäis varmaa kohta avaa enkun, ruotsin tai terkan kirja ?
//Fotos de mi verano, fiestas de graduacion, de la boda de mi hermano, cumple de mi mejor amiga, ect. Ahora empiezo el otoño sin ganas de estudiar. Hablando de eso, ahora mismo tendria que estar estudiando, pero no... aca estoy en Tumblr y en Blogger... Tendria que estudiar sueco, ingles y educación de salud. Dsps de esto voy a mirar LOS SERRANO, que es un serie genial, me encanta!Olin töissä 0100100-puhelin palvelussa, ei mitenkään nautinnollista työtä mutta saimpahan kokoon sen verran rahaa että LENTOLIPUT ARGENTIINAAN ON NYT OSTETTU! Saavun siis Buenos airesin EZEen 11päivä joulukuuta!

//Durante el verano estaba trabajando (en un lugar de celular que se yo, no se explicarlo en español, ademas no creo que existe en Argentina, y es aburrido), y junté plata. COMPRÉ LOS PASAJES PARA IR A ARGENTINA! Llegaré a Buenos Aires el 11 de diciembre! Si alguien esta en Buenos Aires en ese fecha, avisenme porfa :)

BESOS !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti