keskiviikko 28. syyskuuta 2011

CORDOBAN VUORET & FARANDULA

I´M HAPPY
en tiia kauan ma oikeesti voin hehkuttaa tata mun olotilaani! En tiia mista taa johtuu, mut hehkutan ja nautin niin kauan kun tata jatkuu !
herran jestas mika kilometri paivitys ....



Niin siis perjantaina mentii fedelle taas ja alko IHAN HULLU RANKKASADE! oli niin fiilista maalattii taskulamppujen valossa ja safkattiin ja kateltii ikkunasta ! kadut oikeesti tulvi ja se ukkonen oli ihan rajahdys . huhu ! 
Illalla 12 aikaan lahin kaverille ja siella hengailtiin hetki :) Sitten lahettiin Monettinn ( sellai vuokrattava sali) mis oli sit bileet ! mul li ihan super hauskaa paitsi tuli niit aakooo tilanteit taas : MOI ANNI MITA KUULUU ? okei hyvaa, en oo varmaa koskaa nahny sua mut okei....mut oli jooo ihanaa :) Palasin kotiin joskus 7 aikaan aamulla ja eika ees vasyttany !

Lauantaina menin Riinalle ku silla ei ollu vanhempia kotona ni sinne jubailemaan :) oli ihanaa oikeesti kuin syvallisesk voi keskustelut menna ? juotiin varmaa 4 litraa matee ja istuttiin ulkona niiden JATTIMAISEN koiran kanssa ( siis se on HUGE !) ! oli ihanaa ! Tehtiin esimerkiksi lista mita pitaa teha ennenku kuolee mita on aina elokuvissa :)

Lauantaina en lahteny ulos , katottiin vaan leffaa :)

-----------------

Sunnuntai aamulla lahettiin autolla kohti vuoria ! oli ihan mahtavaa juotiin matea autossa ja joka puolella kohos vuoria ja kuunneltiin espanjan kielista musaa ihan taysilla broidin hulluist kajareist!
Sit mentiin kosken rannalle piknikille ! :) oli mahti matka ! vaikka valilla vahan satoikin !





-----------


MAANANTAINA alko mun vaihtovuoden tahan menessa paras viikko! tai ookoo en tiia on paljon hyvia:D
No maanantaina mentiin kouluun hetkeks ja sitten 11 aikaan lahettiin harjottelemaan farandulaa varten!
 Sitten ei ollukkaan kokoloppu viikkona koulua ja joka paiva oli biletysta :) paivat pitkat hengattiin joen rannalla ja kaikki uhos rivaadaaviaa ku se on naille niin sydammen asia :D!
Yks paiva vallotettiin kokonainen tie :D lujaa meni huh !
kuvat kertoo aika paljon vaikkei ne naytakkaa miltaa ku on ollu paikan paalla :D


Sitten perjantaina itse farandula ! Se on siis sellanen tan koulun juhla ! vuoden tarkein ja pidataan sellasel valtavalla stadionilla ! Se on vaa sellanen juttu mika pitaa ite kokee :D ah ku ollaan koulun vanhimmat ni otltii niiku sen juhlan paatyypit ! Huudettiin koko ilta ja oli ihan upeeta ihan uupeeta ei voi toistaa tarpeeks lopussa kaikki alko itkee ku taa on niiden viimonen farandula ni tuli surupuseroo makin itkin siela :D aah oli niin ihanaa !!







okei no noist kuvist ei saa mitaan tolkkua :D mut oli ihanaa

katsomo fiilista 



JA sitten tan jalkeen oli sitten tietenkin fiesta joka jatku aamun asti , sile paikassa oli IHAN alyttomasti ihmisia ja tajuttoman kuuma ! Sen jalkeen paadyin keskustaan syomaan hodareita silleen 8 aamulla :D sitten kotiin nukkumaan ! 
--------------

Viikonloppu meni muuten ihan rennoissa merkeissa, kavelyita joen rannassa koska taal on nyt jo ihan alyttoman kuuma ! kaikki on ihan ihmeissaan miten tuun parjaamaan kesalla ku on oikeesti kuuma... en tiia itekkaan.



No tanaan ( tiistaina ) oli Villa Marian paiva, eli siis vapaa paiva eli siis eilen oli tietenkin juhlat ! Eka menin kaverille ja mentii juttelee ja kuuntelee musaa katolle ku siel oli ihana tahti taivas, ja pelattiin never say never :D Sitten lahettiin Greystoneen  , ja siela oli IHAN alyttomasti porukkaa ! Aamulla oli ton takia ihan mahoton saada taxia eika mulla ollu kannykassa creditoo ni odoteltiin mun kaverin pomo heitti meijat kotiin sen rekalla :D oli ihan jees kattoo ku aurinko nousi ku ajeltiin pitkin kaupunkia taas about 8 aikaa . taa mun kotiin tulo aina vaan myohenee ?
-------
TAA BIISI ON IHANA :


Tanaan en oo muuta kun nukkunu ja sitten kaytiin kavelylla Sofiin kanssa ja juteltiin joku 3 h :) oli mukava paiva kohta painun nukkumaan koska pitais huomenna menna kouluun. 3. koulupaivani 2 viikkoon :) 

BESOS

4 kommenttia:

  1. Sun tekstistä oikein kuohuu Argentiina-into, tai lähinnä onnellisuus siellä. Mutta en olekaan kuullut kenestäkään, joka ei siellä viihtyisi. Olin ite vaihtariaikana (2005) kattomassa Axelia, kun se tuli Mendozaan. :)

    VastaaPoista
  2. OLIT KATTOMASSA AXELIA ? ah nyt iski kateus toi on niii ihanaa !

    VastaaPoista
  3. kuulostaa nii hauskalta !!1 (::
    -emma

    VastaaPoista
  4. words cant describe the jeaulousy i have towards your life :DD oikeesti kärsin täääl syksyn harmaudest ja kokeist ja koulust :DD ja sä vaa biletät ja käyt kerran kuus koulus! trv. ENZOO (Ansa)

    VastaaPoista